Disney + (Disney Plus)[1] o se auaunaga e sili atu i luga o le pito i luga o luga o le vitio-i luga o le manaʻoga o loʻo faʻatautaia e le Vaega o Faʻasalalauga ma Faʻafiafiaga a le Walt Disney Company, faʻavae i le Iunaite Setete. Setete, o lo'o fa'agaioi ma se fa'ata'ita'iga o le fa'asoa totogi.

O le tautua e aofia ai ata tifaga ma televise e tele na gaosia e Walt Disney Studios ma Walt Disney Television. O le tautua e iai vaega fa'apitoa mo Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ma, i nisi itulagi, Star brands. O ata tifaga ma fa'asologa muamua a Disney + o lo'o tufatufaina fo'i e ala i le tautua.

talafaasolopito Teuteu

I le masina o Aukuso 2016, na maua ai e Disney se vaega la'ititi i le BAMTech (o le kamupani fa'atekonolosi fa'asalalau na fausia mai le fa'asolo a le MLB Advanced Media) mo le $1 piliona, fa'atasi ai ma se filifiliga e fa'atau ai le tele o siteki i le lumana'i. Ina ua maeʻa le mauaina, na faʻasalalau e le ESPN fuafuaga mo se "faʻavae suʻesuʻega "OTT" poloketi" (ESPN +) e faʻaopoopo i ana auaunaga televise o iai nei. I le aso 8 o Aokuso, 2017, na faʻaaoga ai e Disney lana filifiliga i le BAMTech ma faʻatau le 75% o sea mo le $ 1.58 piliona. Faatasi ai ma le mauaina, na faalauiloa ai foi e le kamupani isi fuafuaga. Na ia taʻua o isi a latou fuafuaga e aofia ai se auaunaga tuusaʻo i tagata faʻatau e tuʻufaʻatasia le Disney brand ma faʻasalalauga faʻasalalauga, lea o le a faʻalauiloa pe a maeʻa e le kamupani lana maliliega o loʻo i ai nei ma Netflix i le 2019.

Ia Tesema 2017, na faalauiloa ai e Disney lona faamoemoe e maua le tele o aseta faafiafia a le 21st Century Fox. O lenei fa'atauga, lea e fa'amoemoe e fa'amalosia ai le fa'asalalauina o mea moni a Disney, na faia ia Mati 20, 2019.

Ia Ianuari 2018, na faalauiloaina ai o le sa avea muamua ma Apple ma Samsung CEO Kevin Swint na tofia i le faalapotopotoga e avea ma sui sinia / pule sili. I le masina o Iuni 2018, na fa'ailoa mai ai o le ta'ita'i maketi a Disney studios Ricky Strauss na filifilia e avea ma fa'auluuluga o mataupu ma maketi mo le fa'avae fou. Ia Ianuari 2019, na fa'ailoa mai ai o le Fox Television Group Chief Operating Officer Joe Earley na tofia e avea ma sui peresitene o maketi ma fa'agaioiga mo le fa'alapotopotoga. Ia Iuni 2019, na tofia ai Matt Brodlie e avea ma sui peresitene o le atinaʻeina o mataupu faavaomalo.

I le aso 8 o Novema, 2018, na faalauiloa ai e le Pule Sili o Disney Bob Iger o le igoa o le auaunaga fou o le a Disney+ ma ua latou fuafua e faalauiloa le auaunaga i le faaiuga o le 2019. Ae ui i lea, e ui lava na taʻua i le faʻamatalaga na faia i lena taimi o le kamupani na fuafua e faʻafeiloaʻi ia Setema, ia Aperila 11, 2019, na faʻaalia ai o le aso faʻalauiloa o Disney + (mo le Iunaite Setete) o le a Novema 12, 2019. Toe foi i lea lava faamatalaga; Ua fuafua Disney e fa'alautele i le lalolagi atoa i le isi lua tausaga, ma i le fuafuaga mo lenei; Europa i Sisifo ma Asia-Pasefika atunuu o loʻo faʻamoemoe i le faaiuga o le 2019 ma le amataga o le 2020, ma Europa i Sasaʻe ma Latina Amerika o loʻo i ai i le fuafuaga i le faaiuga o le 2020, ae o aso faʻavaomalo faʻavaomalo e faʻatapulaʻaina i le mauaina poʻo le faʻamutaina o aia tatau i mea moni. -taimi fa'asologa o fa'amatalaga o lo'o iai a Disney Na ta'ua na fa'atatauina.

Mataupu Teuteu

E maua le auaunaga vitiō mai fale faafiafia a Disney, Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Disneytoon Studios, Disneynature, Pixar, Blue Sky Studios, Saban Entertainment, Marvel Studios, Lucasfilm, 20th Century Studios, 20th Television Animation, ABC Signature, Freeform , O le a aofia ai mea mai le FX Networks, Hollywood Pictures, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures ma le National Geographic. O le a fa'aalia ai fo'i fa'amatalaga mai le ESPN + ma Hulu, lea na maua mai ai e Disney se siteki fa'atonutonu ina ua mae'a le mauaina o le 20th Century Fox.

O mea e fiafia i ai le aiga Disney + o loʻo lisiina i lalo ole 5 suafa eseese: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ma National Geographic. O lo'o iai le fa'ailoga lona 6 mo fa'afiafiaga a tagata matutua e ta'ua o le Fetu. O lo'o avanoa le 'au'aunaga e pei o se 'au'aunaga fa'asalalau vitiō e pei o Hulu i le US ma le Star+ i Amerika Latina. I Türkiye ma Eleni, o loʻo i ai se vaega Tele Faʻafiafiaga nai lo le igoa Fetu e aloese ai mai le fenumiai ma le ituaiga Star i le lotoifale.

WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye and What If...?, lea o loʻo faʻasalalau e faʻasolosolo tutusa ma ata tifaga Marvel Cinematic Universe Phase 4 i luga o le tulaga. Ua fa'ailoa mai o le a fa'asalalauina fa'asalalauga e lima o le Marvel. Maofa ia Aokuso 23, 2019; Ms. Na faasilasila mai e Marvel e tolu isi faasologa, Moon Knight ma She-Hulk, o le a faasalalauina i luga o le Disney + platform.

E le gata i lea, e mafai ona maua mea e tolu i fafo atu o Disney studios, e pei o Miracle: Ladybug ma Cat Noir mai Zagtoon, Pajamaskeliler, Bluey mai le BBC Studios, Chickens on the Run from Aardman Animations. E ono eseese mea e aofia ai isi vaega mai lea itulagi i lea itulagi.

Avanoa fa'afanua Teuteu

Disney + na faʻalauiloaina o se faʻataʻitaʻiga saoloto i Netherlands ia Setema 12, 2019. Ona tatala aloaia lea i Netherlands, le Iunaite Setete, ma Kanata ia Novema 12, 2019 i le 03:00 EST (UTC–5). Na faalauiloa Disney+ i Ausetalia, Niu Sila, ma Puerto Rico ia Novema 19, 2019, ma Austria, United Kingdom, Sepania, Italia, Siamani, Aialani, ma Suiselani ia Mati 24, 2020.I Peretania ma Aialani, na suia e Disney + DisneyLife. I Sepania, o se laina laina Disney + TV ua amata ona faʻasalalau faʻaopoopo i le faʻasalalauga auaunaga e faʻasalalau polokalame Disney +. E maua na'o le Movistar+, la latou paaga fa'asalalau i le itulagi.

Ia Tesema 2019, na fa'ailoa mai ai o le Canal+ o le a avea ma tufatufa fa'apitoa a Disney+ i Farani. O le faalauiloaina i Farani na tolopoina mai le aso 24 o Mati i le aso 7 o Aperila ona o le talosaga a le malo o Farani e faasao le gafatia o fesootaiga ona o le faamaʻi COVID-19, lea ua atili ai ona faigata i luga o fesootaiga.

Ia Fepuari 2020, na faʻasalalau ai e Iger fuafuaga e faʻalauiloa Disney + i Initia e ala i lana auaunaga o loʻo i ai nei Hotstar i le aso 29 o Mati, 2020, toe faʻaigoaina ana vaega totogi o se auaunaga faʻapipiʻi. Hotstar na maua e Disney i le taimi o le Fox mauaina ma avea ma auaunaga sili ona lauiloa i le atunuu. Peitai, na tolopoina ona o le toe faatulagaina o le Indian Premier League ona o le COVID-19 pandemic. Ina ua maeʻa le tolopoina, na amata faʻasalalau i Initia i le aso 3 Aperila 2020.

Ia Aperila 2020, na faʻailoa mai ai o le Disney + uluaʻi anotusi o le a laiseneina i Disney ma totogi TV ma faʻasalalau le OSN i atunuu e 17 i Sasaʻe Tutotonu ma Aferika i Matu, amata ia Aperila 9. Na ia taʻua e "leai ni fuafuaga e faʻalauiloa Disney + o se auaunaga tutoʻatasi i le itulagi i se taimi lata mai." I le aso 12 o Aokuso, na faalauiloa ai e Disney le tatalaina o le ogatotonu o le 2022 i Sasaʻe Tutotonu.

O le auaunaga na faalauiloa i Iapani i le aso 11 o Iuni, 2020, o se vaega o le faiga faapaaga a Disney o loo i ai nei ma le NTT Docomo, e suitulaga i le auaunaga Disney Deluxe o loo i ai i le itulagi. Disney+ na faalauiloa i Initonesia e ala i Hotstar ia Setema 5, 2020; ia Setema 15, 2020; i Potukale, Peleseuma, Finelani, Iceland, Luxembourg, Nouei, Suetena, Tenimaka, ma Greenland; ma luga atu. Novema 17 Na amata faasalalau i Amerika Latina ma le Caribbean i le 2020.

I le aso 10 o Tesema, 2020, na faalauiloa ai e Disney o le a faalautele atu le auaunaga i Sigapoa ia Fepuari 23, 2021, ma Europa Tutotonu ma Sasaʻe, Korea i Saute, ma Hong Kong i le 2021. I lea lava aso, na fa'ailoa mai ai fo'i o le a amata ona tu'uina atu e Disney + mea fa'afiafia lautele i Kanata, Europa, Ausetalia, Niu Sila, Iapani, Korea i Saute, Hong Kong, Sigapoa ma Meleisia e ala i le fa'ailoga fa'ailoga Star i maketi fa'avaomalo filifilia (fa'ailoga e pei o. ala televise totogi a Disney i Asia). E tutusa ma Hulu, Star o le a amata faʻasalalau faʻasalalauga tetele a Disney (e aofia ai polokalame ABC, FX ma Freeform, faʻapea foʻi ma ata tifaga ma faʻasologa mai le Walt Disney Television ma le 20th Century Studios faletusi).

I le aso 25 o Fepuari, 2021, na lipotia mai ai o le a faalauiloa Disney+ i Malaysia, Filipaina, ma Thailand e ala i Hotstar i le 2021. Na faailoa mulimuli ane o le a faalauiloa i Meleisia ia Iuni 1, 2021, ma Thailand ia Iuni 30, 2021. Na faalauiloa i Turkey ia Iuni 14, 2022.

Punavai Teuteu

  1. https://dizitavsiyeleri.com.tr/category/disney-plus-dizileri/